Anders Norrman

Köksmästaren har ordet

Jag har jobbat som kock och köksmästare i drygt 20 år. På min meritlista finns restauranger som Solliden, Bistro Jarl, Eriks Bakficka och Wasahof. Dessutom har jag erfarenhet av stora banketter med flera tusen gäster på samma kväll.

Jag har länge haft viljan att använda min erfarenhet till att starta något eget så det känns fantastiskt att ha tagit fram detta koncept tillsammans med Anders Julin.

Eftersom jag är klassiskt skolad kommer smak och råvarans ursprung långt före trendiga tekniker och genvägar. Min matfilosofi grundar sig i råvaran som ger mig inspiration att skapa smakupplevelse för gästen. När vi komponerar våra menyer styr årstiderna stor del av innehållet för att vi ska kunna leverera så bra mat som möjligt hela året runt.

Jag tänker se till att leverera Stockholms bästa cateringmat och ser fram emot att ge er den upplevelsen.

Anders Norrman
Köksmästare, Sharefood Sverige AB